Müüdid ja faktid mänguautomaatide kohta

Müüdid ja faktid mänguautomaatide kohta

2017-08-18 13:55:07 - Braňo "Ace"

Mänguautomaadid on kasiinodes kahtlemata üks populaarsemaid ajaviitevõimalusi ja sama võib öelda ka veebihasartmängude kohta. Alates nende kasutuselevõtust on mänguautomaadid olnud hasartmängude seas kõige populaarsemad. Te ei pruugi aga teada, et nendega on seotud mitmesuguseid huvitavaid fakte. Kui näiteks arvate, et enamik mänguautomaate asub USA-s, siis eksite, kuigi Las Vegas asub tõepoolest USA-s. Lugege 15 müüti ja fakti, mida te ehk mänguautomaatide kohta siiani ei teadnud.

  1. Mõnevõrra üllatuslikult on üle maailma kõige rohkem mänguautomaate Jaapanis. Seal on üks mänguautomaat kõigest 27 elaniku kohta.
  2. USA-s on kokku umbes 800 000 registreeritud mänguautomaati. Neist enam kui veerand asub Las Vegases.
  3. Suurim tavakasiinos mänguautomaadi kaudu saadud peavõit võideti Las Vegases Excaliburi hotellis. 25-aastasele tarkvarainsenerile maksti välja hiigelsumma – 39,7 miljonit USA dollarit.
  4. Veebis on suurima võidu saanud Jonathan Heywood, kes võitis Mega Moolah' mänguautomaadis suureneva peavõiduga 13,2 miljonit naela. Tal oli võiduks vaja ainult 25 penni.
  5. Mänguautomaatidega on seotud palju müüte. Üks levinumaid müüte on väide, et kui keegi mänguautomaadil võidab, pole sellel automaadil seejärel võimalik mõnda aega midagi võita. See ei vasta mõistagi tõele. Tegelikult on juba järgmises ringis võimalik uuesti võita.
  6. Räägime müütidest edasi... Kas teate neid veel? Paljud mängijad arvavad, et kasiino väljapääsule lähemal asuvatel mänguautomaatidel on lihtsam võita. Teised on veendunud, et tööpäevadel (mil inimestel on mängimiseks vähem aega) on lihtsam võita kui nädalavahetusel.
  7. Olenemata kuuldust pidage meeles, et veebimänguautomaatidel mängimisel ei saa pärast nupuvajutust enam keerutuse tulemust mõjutada.
  8. Mänguautomaatidel on olenevalt regioonist mitgmesuguseid nimesid. Mõned populaarseimad nimed on Fruit machine, Bell machine, Poker machine, Puggy ja muidugi One-armed bandit.
  9. Maailma esimene mänguautomaat loodi 1895. aastal. See kandis nime Liberty Bell ja selle valmistas automehaanik Charles Fey.
  10. Esimene videomänguautomaat loodi 1976. aastal Californias. Selle töötas välja Fortune Coin ja esimene koht, kus neid päris mängijatele esitleti, oli Hiltoni hotell Las Vegases.
  11. Viimaste andmete järgi moodustavad automaadimängud kogu kasiinode sissetulekust kuni 85%.
  12. Veebimänguautomaadid on kõigis veebikasiinodes ülekaalukalt kõige populaarsem ajaviitevõimalus.
  13. 20. sajandi teises pooles kandis maailma suurim mänguautomaat nime Super Big Bertha (selle kõrgus on 2,5 meetrit ja laius 2 meetrit). See on töötanud alates 1950. aastast.
  14. 1895. aastal loodud esimene mänguautomaat oli väga lihtne mehaaniline masin. Tänapäevased mänguautomaadid koosnevad keskmiselt umbes 1200 eri osast ja kaaluvad keskmiselt 120 kg.
  15. Seaduse kohaselt võib mänguautomaate praegu käigus hoida 41 riigis. See arv on alates 2000. aastast suurenenud peaaegu veerandi võrra.
Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi