Päris- ja veebimänguautomaatide erinevus

Päris- ja veebimänguautomaatide erinevus

2013-06-13 16:43:39 -

Kas arvate, et veebimänguautomaatide ja tavakasiinodes olevate mänguautomaatide erinevusest pole isegi mõtet rääkida? Siis eksite. Enne veebi- või tavakasiinos mängimist peaksite olema teadlikud mitmest erinevusest.

Väljamaksed

Väljamakse väärtus määrab mänguautomaadi võimalike võitude tõenäosuse. Mida suurem see väärtus on, seda suurem võimalus on teil mänguautomaadiga võita. Veebimänguautomaatide väljamaksed on suuremad kui tavapärastel mänguautomaatidel. Mõnedes kasiinodes võib veebi- ja tavaversiooni vaheline erinevus olla kuni 23% veebimängu kasuks. Justnimelt see võib oluliselt mõjutada teie Õnne.

Boonus lojaalsuse eest

Sisenedes esmakordselt tavakasiinosse, ei pakuta teile tavaliselt tasuta boonuseid. Uute klientide saamise eest ja nende säilitamise eest võitlevate veebikasiinode puhul see nii ei ole. Teil on vaja ainult registreerida kasutajaks, mille järel saate kohe valida kõiki boonusteenuseid. Erinevates kasiinodes on pakkumised erinevad.

Piiramatud mänguvõimalused

Veebimänguautomaatide kõige olulisem erinevus ja suurim eelis on see, et saate nendega mängida, millal iganes soovite. Teil pole vaja kanda asjakohast riietust ega sõita mänguautomaatidel mängimiseks naaberlinna. Mõned mängijad väidavad, et nad teevad seda tavaautomaadi ketta keerutamisest saadava adrenaliinilaksu saamiseks. Otse loomulikult. Miks siis mitte ühendada mõlemad elamused? Saate mugavalt kodus täiustada veebikasiino lemmikmänguautomaadi jaoks strateegiat ja taktikat ning aeg-ajalt panna oma oskused proovile tavakasiinos.

Üüratud veebimänguautomaatide peavõidud

Kas olete kunagi kuulnud, et keegi võitis kasiinos miljoni? Kui tihti võidetakse riigiloteriiga peavõit? Veebikasiinodes on sadu tuhandeid peavõite (progresseeruvad peavõidud), mida regulaarselt võidetakse, ning mõned neist summadest on tohutud. Nii mõnigi mängija on saanud kirjeldada, mis tunne teda valdas, kui ta oli võitnud miljonilise peavõidu.

Uutel videomänguautomaatide mängudel on võimas graafika

Veebikasiinos videomänguautomaatidega mängimine ei tähenda lihtsalt ketaste keerutamist. Videomänguautomaatidel on ka keerukas graafika, kvaliteetne heli ja põnev mängulugu. Uusimate videomänguautomaatide täiustused ületavad teie kõiki ootusi. Mängimise ajal haaratakse teid kaasa mitmesse loosse, kus saate osa kangelase saatusest ning võistlete fantastiliste auhindade ja boonuskeerutuste eest. Peavõidu võitmiseks tuleb teil läbida kogu lugu ning juhtida kangelane mängu lõpus võiduni.

Proovige veebikasiinot
SuperCasino
Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi