Veebipõhised mänguautomaaditurniirid

Veebipõhised mänguautomaaditurniirid

2013-04-23 11:59:58 -

Millised on veebipõhiste mänguautomaaditurniiride erinevad tüübid?

Saate osaleda ajapiiranguga veebiturniiril. Turniirid on kas fikseeritud osavõtumaksu ehk sisseostuga või täiesti tasuta. Kui puutute kokku nn rahalise juurdeostuga turniiriga, tähendab see seda, et võite teatud eelise saamiseks osta lisažetoone. Seda võimalust saate siiski kasutada alles siis, kui teil järel vähe žetoone. See tingimus ei kehti lisaostuga turniiride korral, millel osalejad võivad osta lisažetoone pärast eelmääratud aja möödumist.

Veebipõhised mänguautomaaditurniirid on lihtsasti mõistetavad ja ei nõua erinevalt muudest veebiturniiridest erioskusi, -tehnikaid ega -strateegiaid.

Enne turniiri algust saate määrata oma piirangu – kui palju olete nõus panustama. Teil on täielik kontroll oma võidetud ja kaotatud raha üle.

Veebipõhistel mänguautomaaditurniiridel on mängijal suurem võiduvõimalus kui tavapäraste veebimänguautomaatide korral. Võitjale kuulub alati kogu peavõit. Teisisõnu, 50 osavõtjaga turniiril on teil 1:50 võimalus võita peaauhind. Tavaliselt võib sellistest võiduvõimalustest ainult unistada.

Tulge ja lööge turniiridel kaasa
SuperCasino
Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi