Kuidas võita palju raha? Võitke peavõit!

Kuidas võita palju raha? Võitke peavõit!

2014-05-16 19:00:41 -

Kuidas võita palju raha? Kas olete proovinud õnne lotoga? Proovige parem veebimänguautomaate. Tõsiasja, veebimänguautomaadi peavõidu saamine on täiesti reaalne võimalus, kinnitab ühe rootslase lugu, kes on nüüd võitnud veebikasiinos Betsson oma teise miljonieurose peavõidu.

Võib öelda, et see mees on õnnetähe all sündinud. Võimalik, et ta isegi ei unistanud Internetis veebimänguautomaatidega mängimise alustamisel millegist taolisest. Esmalt sai ta eelmisel aastal nagu välk taevast kasiinos Betsson ühe suurima peavõidu heitliku mänguautomaadiga Hall of Gods. See veebimänguautomaat on ilmselt oma suure progressiivse peavõidu tõttu olnud juba kaua väga populaarne. Peavõit kasvab väga kiiresti ja ületab peaaegu alati 1 miljoni piiri. See on tõepoolest suur summa.

Proovige tasuta mänguautomaati Hall of Gods
Mängi

Nagu sellest juba vähe polnud, keerutas see rootslane esmaspäeva, 12. mai 2014. a. öösel videomänguautomaadi Arabian Nights kettaid. Keegi polnud valmis selleks, mis seejärel juhtus. Ta võitis oma elu teise miljonieurose peavõidu, mille väärtus oli seekord 1 800 000 eurot. Meil ei jää muud üle, kui õnnitleda teda ja soovida teile paremat õnne järgmisel korral.

Milline oli selle õnneliku mehe reaktsioon? Pärast teist võitu ütles ta: "See on lihtsalt uskumatu." Ta jätkas naljatlemist: "Võib-olla võtan järgmisena Hall of Godsi peavõidu." Miks ka mitte. Praegu on peavõit peaaegu 7 000 000 eurot.

Kui tihti võidavad inimesed veebikasiinos peavõidu?

Kui arvate, et peavõidu saamine veebikasiinos on midagi erakordset, siis te eksite. See nädal võideti kasiinos Betsson kaks miljonieurost peavõitu, millest teine, 3 307 177 Rootsi krooni suurune võit saadi mobiiltelefonil mängides mänguga Jazz of New Orleans.

Kas mõlgutate ikka veel mõtteid suure raha võitmisest lotoga?

Järgmiseks artiklis räägime sellest, miks on veebikasiinos peavõidu saamine on palju tõenäolisem kui lotovõit.


Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi