Mis on “Gamble” funktsioon?

Mis on “Gamble” funktsioon?

2018-11-28 16:43:38 - Braňo "Ace"

Gamble, sageli kustutud kui risk, on funktsioon, mida pakutakse enamikes slotimasinates ja mis võidu korral teie võidud vähemalt kahekordistab. Kui olete õnnega koos võib see teie võidud viia absoluutselt teise dimensiooni. Samal on selle taga peituv mõte väga lihtne.

Kuidas käivitada online slotimasinates “gamble” funktsiooni?

Põhiline eeltingimus gamble funktsiooni juurde pääsemiseks on vähemalt ühe võidurea võitmine. Mäng pakub teile sellisel juhul koheselt võimalust võitu oma kontole lisada. Kui teil on siiski tunne, et teie auhind on liiga väike või soovite lihtsalt seda võimendada, siis istub teie õlal kindlasti üks väike saatan, kes sosistab teie kõrva: “vajuta gamble nuppu.”

“Gamble” funktsiooni põhimõte ja erinevad alternatiivid

Kui te ei suuda kiusatusele vastu panna viib see teid eraldi minimängu. Loomulikult erineb mäng ise slotimasina mängust, kuid põhimõte on alati sama. Enamikel juhtudest näete kaardipakki ning teil on vaja valida kahe valikuvõimaluse vahel. Kõige sagedamini saate valida ühe värvi kahest (musta või punase). Pärast oma valiku tegemist näete kaardipaki ülemist kaarti – kui see on sama värvi, mis teie valitud, auhind kahekordistub. Kuid kui teie ei võitnud ennustust, kaotate kogu võidetud summa.

Mõned online slotimasinad võimaldavad teil on auhinda kahekordistada vaid ühe korra, samas kui teised lasevad teil oma võitu kahekordistada kuni teatud tasemeni, kuni jõuate eelseadistatud limiidini. Kuid risk kogu oma võidetud summa kaotada jääb iga kord alles. Seda peaaegu alati. Mõned slotimasinad võimaldavad teid säilitada poole auhinnarahast ja seda turvaliselt hoida, mis tähendab, et te ei kaota seda.

Nagu juba ülevalpool mainisime võib gamble funktsioon põhineda mitmel põhimõttel. Värvi asemel võidakse teil paluda valida üks sümbol kahest, kõrgem/madalam kaardi väärtus, jne. Tegelikult ei pea see mäng üldse kaartidel põhinema. Mõned slotimängud pakuvad selle asemel mündi viskamist ja paluvad teil valida kas kulli või kirja. Uuemad mängud pakuvad mõnikord ka “õnneratast”. See sisaldab väljasid, mis esindavad võite, kaotusi ning mõnel on isegi “panga” välja versioon, mis võimaldab teil säilitada kogu auhinna või poole sellest (olenevalt slotimasinast). Teile ülimalt populaarne alternatiiv mängijate seas on gamble režiimi rakendamine, see võimaldab teil mängida click and pick boonus minimängu, kus teie eesmärgiks on leida pilt, mis esindab teie võidu mitmekordistamist – samuti võite muidugi oma võidust ka ilma jääda.

Võtta rist või juba võidetud raha alati välja võtta?

Kindlasti soovitame gamble funktsiooni vähemalt korra proovida. Riskida pole kindlasti vaja sageli – kasutage seda lihtsalt, kui teie võidusumma on liiga väike ning kui teil on pisut õnne lisate oma kontole kenakese lisasumma. See võib olla seda väärt – küll näete.

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi