Progresseeruvad peavõidud

Progresseeruvad peavõidud

2016-04-12 09:26:42 - Braňo "Ace"

Kas olete end kunagi avastanud hüpnootiliselt jälgimas kiirelt kasvavat numbrit mänguautomaadi pisikesel ekraanil? Seda summat nimetatakse progresseeruvaks peavõiduks. Iga mängija maailmas unistab selle peavõidu võitmisest vähemalt kordki oma elus.

Peavõit – kõik algas potiga

Sõna peavõit (jackpot) võeti kasutusele 1870ndail. See tuleb pokkerimängust „Jacks or Better” (soldatid või parem). Mängijad panid oma panused suurte potti ja võitsid ainult siis, kui neil oli käes vähemalt paar soldateid või parem paar. Kui ühelgi mängijal polnud võidukaarte, kasvas summa potis suuremaks ja vahest oli pangas päris kopsakas summa. Sellest peale on jackpot tähendanud peavõitu, kus on koos kõik panused (või panuste protsent).

Mis on progresseeruvad peavõidud?

Kasiinodes ja mängusaalides on eri tüüpi mänguautomaate. Esmapilgul näevad need välja identsed, aga lähemal vaatlemisel on erinevused väga suured. Lihtsuse mõttes saab jagada mänguautomaadid kolmeks tüübiks.

  • Eraldiseisvad
  • Kasiino (kohalik)
  • Ühendatud

Eraldiseisvad mänguautomaadid

Tavalised mänguautomaadid on eraldiseisvad. See on lihtne automaat, mis pole ühendatud ühegi teise mänguautomaadiga või paljude omavahel ühendatud mänguautomaatidega. Peavõit koosneb rahast, mis teie ise ja teised mängijad enne teid on automaati sisse maksnud. Põhimõtteliselt te maksate raha sisse automaati ja võidate oma võidukombinatsioonile vastava summa selles mänguautomaadis.

Kasiino mänguautomaadid – kohalik peavõit

Nimi räägib enda eest. Kasiino mänguautomaadid on automaadid, mis on omavahel ühendatud ühes kasiinos või mängusaalis. Boonus – kasiino peavõit –, mille peale te nendes automaatides mängite, läheb juba väga huvitavaks. Summa kasvab kõikide kasiinos olevate mänguautomaatide panuste protsendi võrra. Suuremates kasiinodes võib see peavõit kasvada üpris suureks.

Ühendatud mänguautomaadid – ühendatud peavõit

Ühendatud mänguautomaadid ja ühendatud peavõidud on progresseeruvate peavõitude evolutsiooni kõrgeim tase. Need töötavad sama põhimõtte alusel, nagu kasiino mänguautomaadid, aga mänguautomaate on palju rohkem. Kui kasiinoketti kuulub eri linnades või riikides sama tüüpi mänguautomaate, kasvab peavõit väga kiiresti õige suureks. Kuigi võiduvõimalused on väiksemad, on auhind palju ahvatlevam. See on sarnane veebimänguautomaatidel mängimisele – ühte tüüpi mänguautomaate on paljudes kasiinodes ja keskne peavõit koguneb kõikide kasiinode vahel, kus on seda tüüpi mänguautomaadid. Nii kasvavad ühendatud peavõidud internetis miljonite eurodeni.

Kuidas võita progresseeruv peavõit?

Kui aus olla, siis see pole lihtne. Aga kui see oleks lihtne, siis poleks ka nii palju miljonite eurode suurusi peavõite. Jälgige reegleid – paljudes mänguautomaatides mängite progresseeruva peavõidu peale ainult siis, kui mängite kõikide võiduliinidega. Peavõidu võitmine on puhas õnneasi.

Alati võib võita peavõidu

Ainult teadmine, et on võimalus, on heaks motivatsiooniks. Seni kõige suurem progresseeruv peavõit võideti 2015. aasta oktoobris. Suurbritannias Betway Casinos maksis mängija 30 naela Mega Moolah mänguautomaati ja võitis usukumatu 17 879 645,12 eurose peavõidu. See rekord jäädvustati ametlikult ka Guinnessi maailmarekordite raamatusse. Lihtsalt uskuge sellesse, et see juhtub. Veidikese kannatusega saab teistki miljonär.

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi