Tasuta keerutused

Tasuta keerutused

2016-05-16 12:01:44 - Braňo "Ace"

Ükskõik millise veebikasiinoga ka tegemist poleks, tasuta keerutused on alati mängijate seas kõrges hinnas. See on populaarne nullpanusega boonus. Põhimõtteliselt laseb kasiino kliendil mänguautomaadi kettaid (või ruletiratast) tasuta keerutada – sageli lausa mitu korda. Kõik nende boonuskeerutuste ajal saadud võidud võib mängija endale jätta. Isegi kui mängija ei võida, siis ta vähemasti ei kaota midagi. Ta ei kuluta mängule ühtki senti.

Tasuta keerutused registreerimisboonusena

Kasiinode veebisaitidel võib näha mitmesuguseid registreerimisboonuseid. Kuid enamasti tuleb tõeliselt huvipakkuva ja tulusa boonuse saamiseks teha suuri jõupingutusi või panna mängu märkimisväärseid summasid. Kuid on ka boonuseid, mida saab kasutada kiiresti ja lihtsalt. Tavaliselt on tasuta keerutuste näol tegemist just sellise boonusega. See on ülipopulaarne boonus, mida saab kasutada kohe pärast registreerimist ilma sissemakset tegemata – lihtsalt tänutäheks registreerumise eest.

Tasuta keerutused uutel mänguautomaatidel

Sageli pakuvad kasiinod tasuta keerutusi ka selleks, et tutvustada klientidele uut mänguautomaati või mõnd muud kasiinomängu. Lõppude lõpuks on parim viis uue mängu või funktsiooni tutvustamiseks see, kui lasta mängijatel seda tasuta proovida. Ja üldiselt on tavaks, et kõik seejuures saadud võidusummad on tõelised ja kuuluvad mängijale.

Mängu käigus saadud tasuta keerutused

Tasuta keerutusi võib saada ka mõnel mänguautomaadil mängides. Kuid need boonused võivad olla väga erinevad ja sõltuvad tihtipeale selle mänguautomaadi reeglitest, millel parajasti mängite. Enamasti pakutakse mängijale tasuta keerutusi juhul, kui ta saab teatud sümbolite (nt Wild-sümbolite) kombinatsiooni. Nende tasuta keerutuste ajal (mida saate teha tasuta) on hea boonusena kasutada võidusummade mitmekordistamise võimalust. See võib osutuda ülimalt tulusaks. Kõik sõltub siiski parajasti kasutatavast mänguautomaadist – paljud automaadid pakuvad mängijate meelitamiseks tasuta keerutusi ja võidusummade mitmekordistamise võimalust ühise peavõidu asemel.

Lõpumärkus

Niisiis, kui soovite mängides pisut kokku hoida, tasub kindlasti jälgida boonuseid, mida kasiinod registreerumise eest pakuvad. Ühtlasi hoidke silm peal kõigil aasta jooksul pakutavatel uutel mängudel – nii võite tasuta keerutusi saada lausa iga nädal. Kui teil on vähegi õnne, võite nende tasuta keerutustega teenida kenakese summa.

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi