Kas sooviksite, et teil oleks VIP-mängija eelised?

Kas sooviksite, et teil oleks VIP-mängija eelised?

2015-05-08 18:49:51 - Braňo "Ace"

Suurtele panustele mängijate ehk VIP-mängijate ja selle kohta, kuidas kasiinod nendega käituvad, on levinud mitmesuguseid müüte ja kuulujutte. Kõige levinum müüt nende kohta on see, et tegemist on sõltlastega, kes kulutavad hasartmängudele suuri rahasummasid. Tegelikult pole miski tõest kaugemal kui see väide.

Teine müüt on see, nagu sooviksid kasiinod, et suurtele summadele panustajad nende juures kaotaksid. Ka see on vale. Kasiinode jaoks on oluline, et mängija raha nende juurde tooks ega kaotaks pidevalt. Kellelegi ei meeldi pikka aega kaotada ja pole midagi lihtsamat, kui mõnda teise kasiinosse minna.

Mida siis ikkagi tähendab olla VIP-mängija?

Lihtsalt öeldes tähendab see eeliseid. Saate osaleda suuremate võitudega turniiridel ja mängudes. Teil on võimalus vaadata olulisemaid spordisündmusi VIP-ruumides. Samuti pole sugugi haruldane tasuta puhkus mõnes eksootilises paigas. Lisaks saate põnevamaid boonuseid ja teie võimalused neid saada on suuremad. Tavaline on ka kiirem mängude valimine, vahetu klienditugi jne. Ja kui sellistel mängijatel pikka ega hästi ei lähe, leiab kasiino kindlasti võimaluse neid innustada, et nad mängimisest ei loobuks.

Kuidas saada VIP-mängijaks?

Enamikus kasiinodes tuleneb VIP-staatus mängija tegevusest ja lojaalsusest. Kui mängija mängib kasiinos regulaarselt, teeb suuremaid panuseid, kasutab boonuseid ja osaleb kampaaniates, paneb kasiino seda tähele ja kannab hoolt selle eest, et ta sellist mängijat ei kaotaks.

Paremad kasiinod pakuvad mängijatele individuaalseid VIP-programme. Neis programmides saavad mängijad jälgida oma edusamme ja taset. Loomulikult peate olema ettevaatlik, seda eriti juhul, kui te mängi nimekates kasiinodes. Väiksemad teenusepakkujad kohtlevad VIP-mängijaid tihtipeale subjektiivselt. Seda probleemi ei esine kindlasti suurtes ja hästi tuntud kasiinodes. Neil pole põhjust spekuleerida ega mittesihipäraselt käituda.

Kus on parim VIP-programm?

Mängukoha valik oleneb täielikult teist endast. Aga juhul, kui te ei leia enda jaoks sobivat kasiinot ega tunne kogu turgu, võite meiega ühendust võtta. Meil on hasartmängude valdkonnas kogemusi ja teadmisi. Pärast teiega vestlemist leiame kindlasti just teile sobiva VIP-programmi. Hoolitseme selle eest, et soovitame üksnes kvaliteetseid ja kontrollitud kasiinosid, kes oma kliente hästi kohtlevad.

Selleks et saaksime teid aidata on meil vaja vähemalt algteadmisi teie nõudmistest. Saatke meile kiri e-posti aadressil vipclub@grisio.com ja me võtame teiega ühendust.

Soovin nautida VIP-mängija eeliseid
Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi