Autoplay funktsioon – rohkem kahju, kui abi?

Autoplay funktsioon – rohkem kahju, kui abi?

2020-07-29 00:00:00 -

Igal kasiinomängijal on oma stiil, mis neile kõige paremini sobib. Mõned eelistavad kiireid mänge, samas kui teistele meeldib kogeda iga väikest mängu detaili ja funktsiooni. Need, kellele meeldib kiirem mängimine on kindlasti puutunud kokku Autoplay funktsiooniga ja paljud kasutavad seda sageli. Kas see on siiski hea mõte?

Mis on Autoplay?

Autoplay on funktsioon, mis keerutab rullikuid automaatselt, tänapäeval on see saadaval peaaegu kõigil slotimasinatel. Pole vahet, kas eelistate seikluslikke, õudus või puuviljateemalisi slotte, selle funktsiooniga kindlasti kiirendate mängu kulgu.

Selle kasutamine on lihtne – lihtsalt aktiveerige autoplay nupp, mis asub otse mängu ekraanil. Valige spinnide arv, mida soovite automaatselt käivitada. Süsteem keerutab seejärel rullikuid teie eest, mis tähendab, et te ei pea iga spinni jaoks eraldi klikkima. Autoplay funktsiooni saab peatada ja uuesti käima panna mistahes ajal ja panused on samad, mis käsitsi mängides.

Autoplay funktsiooni eelised:

  1. Kiirem mäng.
  2. Mugavus – mängijatel pole vaja iga spinni jaoks manuaalselt klikkida.
  3. Mäng saab toimuda isegi siis, kui te füüsilisel oma telefonil või arvutil parasjagu silma peal ei hoia.
  4. Panused jäävad samaks.

Esmapilgul võib tunduda. Et Autoplay on suurepärane asi. Siiski on olukordi, kus see funktsioon põhjustab rohkem kahju, kui kasu.

Millal vältida Autoplay kasutamist?

1. Teil on piiratud eelarve või pole rahalised piirangud

Kui teil on väiksem eelarve ja/või pole hasartmängu limiite võib Autoplay viia suurte probleemideni. See võib kiiresti teie mängukonto tühjendada, eriti kui te sellele korralikult tähelepanu ei pööra.

Autoplay ei mõtle nagu inimene, see lihtsalt teeb spinne, mille jaoks korraldus on antud, mis tähendab, et see ei saa äkitselt otsustada, et on aeg lõpetada või suunduda teise mängu juurde. Pidage meeles, mitte iga päev pole õnnelik ja kui õnn teid paari katsetuse juures ei soosi, tasuks sellele tähelepanu pöörata, sest teie eelarve võib kiiremini otsa saada, kui te arvasite.

Näiteks, kui teil on päeva mängimise eelarve 100 EUROT. Seadistate panuseks 5 EUROT. Nüüd töötab Autoplay olenemata tulemusest. Seega, kui kaotate 20 spinni, on teie raha otsas ja see ongi kõik.

Kui klikite käsitsi hoiate mängul paremini silma peal ja teil on palju parem võimalus otsustada, millal lõpetada või liikuda teise mängu juurde õnne proovima.

2. Kui just võitsite suurelt

Kui võitsite Autoplay funktsiooni kasutades suuremal, peatuge hetkeks ja tehke väike paus. Otsus, kuidas nüüd peale võitmist jätkata ei peaks olema tehtud pinge all või emotsioonidest mõjutatud olles.

Pärast Autplay peatamist, võtke väike hingetõmbe paus, laste positiivsel emotsioonil pisut settida ja võibolla tehke väike jalutuskäik või rääkige oma perele heast uudisest.

3. Kui soovite mängu maksimaalselt nautida ja/või proovida selle võiduvõimalusi

Autoplay kiirendab mängu, mis võib teie ajapiiranguid oluliselt piirata. See kehtib eriti uute mängude puhul, seega ei pruugi teil olla piisavalt aega, et näha kõike, mis mängus toimub ja selle individuaalseid funktsioone täielikult nautida.

Autoplay ja tasuta mängud

Samuti saate proovida Autoplay funktsiooni tasuta mängudel enne kui hakkate reaalse raha peale mängima. Autoplay on kergesti seadistatav ja võimaldab teil mängu vaadata ilma sellele raha kulutamata.

Igal juhul, kui olete otsustanud reaalse rahaga mängimiseks kasutada kasutada Autoplay funktsiooni, soovitame järgida neid reegleid:

  1. Ärge laske mängul pikema aja jooksul ilma järelvalveta töötada.
  2. Kui teie mängufondi vahendid hakkavad kiiremini kaduma, kui ootasite, peatage Autoplay.
  3. Omage plaani juhuks, kui te võidate.

Autoplay võib olla huvitav funktsioon, kuid ainult nii kaua, kui käitute vastutustundliku mängijana. Edu!

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi