Boonused ja boonusmängud slotimasinates

Boonused ja boonusmängud slotimasinates

2018-11-28 17:18:10 - Braňo "Ace"

On arvukalt slotimasinaid, kus autorid on teinud oma põhimängu panused visuaalidele või suurematele võitudele. Kuid kui mängul on kehvad boonused, siis on väike tõenäosus, et sellest saab hitt. Selle näitlikustamiseks püüdke meelde tuletada oma lemmikmänge ja otsustage, milline oli teie lemmik osa nendest. Boonused asuvad kindlasti teie edetabeli tipus.

Täna on tuhandeid online slotimasinaid, kuid vähem on olemas märkimisväärseid boonuste tüüpe. Seega meie, kui mängijad hindame nende autorite originaalsust ja loovust, kes suudavad sellesse valdkonda, midagi uut tuua.

Siiski nii kaua kui jääme klassika juurde on kõige enam levinud boonusetüübid järgnevad:

Wild sümbol

Kõige klassikaliseim (ja äärmiselt populaarne) boonus - selline, mis esineb praktiliselt kõigis online slotimasinates. Selle elementaarseks osaks on spetsiaalne sümbol, mis toimib põhimängus, kui jokker. See tähendab, et kui teie võidureal on üks sümbol puudu ja selle positsiooni võtab Wild sümbol, hindab slotimasin mängurea täielikuks ja maksab teie võidud välja, lisades sellele sageli isegi väikese boonuse Wildi sümboli kasutamise eest.

Laienev wild sümbol

Spetsiaalne Wild sümboli tüüp, mis toimib samal moel kui klassikaline wild sümbol. Selle eripäraks on aga asjaolu, et kui see ilmub ükskõik millisele väljale, see laieneb. See tähendab, et see ilmub ka kõrvalistele aladele luues võimaluse täiendavate võiduridade tekkimiseks.

Scatter sümbol

See on teine hästi välja kujunenud klassikaline ja ustav kaaslane wild sümbolile. Tegu on veel ühe spetsiaalse sümboliga, mida võib leida peaaegu igast mängust. Seda kasutatakse sageli boonusmängu alustamiseks, mis on spetsiifiliselt seotud selle sümboliga. Selleks on teil vaja saada vähemalt kolm scatteri sümbolit mistahes mängu väljal – sellest piisab tavaliselt boonusmängu käivitamiseks. Loomulikult võib see mõningatel juhtudel toimida ka iseseisvana pakkudes mängijale kena boonust niipea, kui see ilmub.

Tasuta spinnid

Kas on olemas populaarsemaid boonuseid, kui tasuta spinnid? Kui aus olla on see keeruline küsimus. Tasuta spinnid on kiired, lihtsad ja helded – need ei maksta midagi. Mida veel võiks üks mängija tahta? Tegelikult mitte midagi. Kui teil õnnestub need kätte saada, kasutage neid targasti. Kui mängu autorid on helded ja võimaldavad teil boonusmängu ajal koguda ka teisi boonuseid, on tulemused tõeliselt suurejoonelised. Ainus puudus on see, et tavaliselt on selliseid spinni väga vähe saadaval.

Kordaja

On palju mooduseid, kuidas kordaja võib toimida. Tavaliselt siiski korrutatakse see läbi teie lõpliku võidusumma väärtusega. näiteks (x3, x5, x9 or x15). Harven oleneb see boonus, kui hästi teil õnnestub järjestikuselt võita. Seda esineb sagedamini slotimasinates, kus keerlevad rullikud on asendatud langevate kividega, mis plahvatavad pärast võidukombinatsiooni. Sellisel juhul järgneb igale plahvatusele kordaja kasvamine. Kordajaid võib siduda ka teiste asjadega nagu näiteks boonused, tasuta spinnid, jne. Loomingulised disainerid teavad, kuidas kasutada seda boonust loomaks huvitavaid võimalusi suurte võitude saavutamiseks.

Click and Pick boonus

Seda boonust seostatakse sageli teiste boonustega (kõige sagedamini scatter sümboliga) või on sellel täitsa enda spetsiaalne sümbol. Põhimõtteliselt koosneb see eraldi boonusmängust, kus on teie ülesandeks üks või mitu korda asju valida, millest igaüks esindab teatud varjatud boonuseid. See on äärmiselt populaarne boonuse tüüp, sest sellega on põhimõtteliselt võimatu kaotada. Saab ainult võita. Vahel on see ka ühendatud täiendavate tasemetega. See tavatses olla üks kõige sagedasemaid boonuseid, kuid uutes mängudes kohtab seda pisut harvem.

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi