Mega Fortune: võideti ajaloo suurim peavõit

Mega Fortune: võideti ajaloo suurim peavõit

2013-01-21 21:40:21 -

Õnnelik keskealine soomlane võitis uskumatult suure peavõidu pühapäeval, 20. jaanuaril 2013. Veebimänguautomaat Mega Fortune tõi talle pikalt suurenenud peavõidu, mille väärtus oli 17,8 miljonit eurot. Uskumatu, aga tõsi. Internetis läks lahti tõeline Mega Fortune'i maania. Kasiinod korraldasid kampaaniad ja paljud neist pakkusid ka tasuta mänguvõimalust. Kes ei tahaks sellist suurepärast auhinda võita?

Küsisime õnnelikult võitjalt, milline oli tema esimene reaktsioon pärast rekordilise peavõidu võitmist. „See oli ebareaalne, ma naersin ja nutsin korraga. Mõtlesin, kas see saab üldse võimalik olla. Ma olin täiesti rabatud. Maailm keerles mu ümber ja ma ei mäleta sellest hetkest peaaegu mitte midagi. Helistasin sõbrannale, et talle tohutu suure auhinna võitmisest rääkida. Ta proovis mind maha rahustada ja soovitas mul kainelt mõelda.”

Mänguautomaadiga Mega Fortune saate mängida prestiižse veebikasiinomängude (nt Betsson, Paf või Unibet) pakkuja NETENT-i töötoas. Teil tuleb lihtsalt valida. Mõne päeva pärast suureneb uus peavõit enam kuni 1,6 miljoni euroni. Ja nüüd saate mängida kolme peavõidu peale: kiire peavõit, suur peavõit ja tohutu suur peavõit. Kas peavõit kasvab ka edaspidi peadpööritavate summadeni? Või langeb see mõne nädala jooksul mitu korda? Proovige oma õnne.

Mega Fortune'i peavõit on võidetud juba mitu korda. Näiteks võideti Betsafe'i prestiižses kasiinos Red peavõit kaks korda väga kummalisel viisil. Esimesel korral võimaldas Jani miinimumpanus tema unistusel täituda ning ta võitis summa, mille eest võis osta endale sportauto ja puhkusereisi. Teisel korral vajas Norra mängija 3,9 miljoni euro suuruse peavõidu võitmiseks ainult ühte minutit ehk üheksat ruletiratta keerutust.

Samamoodi on mänguautomaat Mega Fortune teinud õnnelikuks ühe vanema ja usaldusväärsema veebikasiino CasinoEuro mängijad. Selle videomänguautomaadi peavõit on võidetud juba neli korda – hiljuti saadi kõigest üheeurose panusega 3,9 miljonit!

Õnnitleme kõiki mänguautomaadi Mega Fortune peavõidu praeguseid ja tulevasi võitjaid. Kas järgmine võitja tuleb Eestist?

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi