Mitme mängija režiimis mänguautomaadid

Mitme mängija režiimis mänguautomaadid

2014-10-26 10:41:19 -

Te ei pruugi sellega nõustuda ja ütlete, et kasiinod on juba mõnda aega pakkunud regulaarseid mänguautomaaditurniire. Mitme mängija režiim ei sarnane siiski üldse turniiriga. Turniirid ei toonud mängijaid kokku selle sõna tegelikus tähenduses. Turniiridel mängisid mängijad üksteise vastu ja ainult võitja sai auhinna.

Mitme mängija mängude inspiratsiooni võisid anda mitme mängijaga Interneti-meeskonnamängud (nt World of Tanks), milles rühm mängijaid mängis ja tegi koostööd ühise eesmärgi nimel. Sama põhimõte kehtib ka mitme mängijaga veebimänguautomaatide kohta. Mängijal on võimalus luua virtuaalne tuba ja kutsuda sinna oma sõpru ja teisi mängijaid. Ühes virtuaalses toas asuvad mängijad mängivad ühes ja samas mitme mängija mänguautomaadis. Lisaks üksteisega vestlemisele osalevad nad eesmärgi saavutamises, milleks on peavõidu jagamine või suur võit boonusringides. Kui üks mängija saab tasuta keerutuse, saavad ka kõik toasolijad automaatselt tasuta keerutuse. Kui ühel mängijaist õnnestub avada boonusmäng, avatakse see automaatselt ka teistele mängijatele.

Lisaks meelelahutusele loob ja säilitab selline mäng ka mängijatevahelisi suhteid. Seetõttu ongi veebimänguautomaadid hea täiendus mängukogukondade automaatidele. Kõige tuntumad mitme mängija mänguautomaadid on Microgamingu automaadid:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi