Slotimasina võiduliinid

Slotimasina võiduliinid

2020-07-27 00:00:00 -

Ideaalset mängukogemus võivad mõjutada mitmed faktorid. Tajume erineva graafika, teema ja tagastusprotsendiga mänge erinevalt. Kui soovite nautida täisfunktsionaalset mängu peaksite keskenduma veel ühele aspektile, milleks on võiduliinid. Kui mitmele võiduliinile peaksite mängima ja kuidas nendest maksimaalselt kasu saada?

Mis on võiduliinid?

Võiduliinid on kujutletavad jooned, mis esinevad slotimägus. Need võivad olla paralleelsed või kaardus. Võiduliini algus ja lõpp on tavaliselt märgitud mõlemal pool slotimasinat, kas punktide või numbritega. Individuaalsed võiduliinid on tavaliselt üksteisest värvi poolest eraldatud, et mängijal oleks mänguvälja kergem orienteeruda.

Slotimasina võiduliinid on “tee eduni”. Kui sellel “teel” esineb sümbolite võidukombinatsioon saate premeeritud. Võidusümbolid ei pea esinema tervel real, igal slotimasinal on minimaalne sümbolite arv, mis on välja toodud mängu kirjelduses, samuti kehtivad võidukombinatsioonid. Võiduliinid aktiveeruvad tavaliselt vasakult paremale, kui mõnedel juhtudel loetakse neid mõlemat pidi.

Võiduliinide tüübid

Fikseeritud võiduliinid

Fikseeritud võiduliinidega slotimasinatel on need kindlalt paika pandud, nende arv ei pruugi olla kuidagi seadistatud, vähendatud ega kasvanud. Seega ei saa mängijad olla leidlikud ja and kõik mängivad samade võiduliinidega. Paljude jaoks on sellised slotimasinad suureks eeliseks, sest and ei pea erinevaid mänguviise arvesse võtma.

Fikseeritud võiduliinid on leitavad sellises slotimasinates nagu Book of Secrets, Butterfly Staxx, Joker Pro, ja Jimi Hendrix.

Valitavad võiduliinid

Valitavad võiduliinid annavad mängijatele võimaluse valida, millistele võiduliinidele and mängida soovivad. Igal mängul on nimekiri võimalikest minimaalsetest ja maksimaalsetest võiduliinidest, millega and mängida saavad. Tavaliselt, mida suurema arvu mänguliinidega mängida, seda suurem on ühe spini panus. Samuti suureneb ka võiduvõimalus.

Võiduliine saate valida slotimasinates nagu Retro Reels Extreme Heat, Dizzy Hot või 300 Shields from NextGen Gaming.

Võiduliinide vabad slotimasinad

Erijuhtudel on ka slotimasinad, kus pole võiduliine. Auhinnad makstakse välja individuaalsetel rullikutel olevate sümbolite kombinatsioonide alusel. Põhimõtteliselt on need slotimasinad võrreldes rullikute ja liinide arvuga juba maksimaalse arvu võiduliinidega.

Liinivabade slotimasinate seas on näiteks: 4-rullikuga slotimasin Fruit Awards (81 võiduvõimalust), 5-rullikuga slotimasin Twin Spin (243 võiduvõimalust) või 4-rullikuga ja 4-liiniga slotimasin Vampire Bride, kus on 256 võiduvõimalust.

Ebatraditsioonilised slotimasinad

Leidub palju ebatraditsioonilise disainiga slotimasinaid, kus sümbolid ei keerle rullikutel vaid ilmuvad mängualale. Head näited sellistes slotimasinatest on Germinator või Emoji Planet. Võidukombinatsioonid koosnevad identsetest sümbolitest ükskõik kus võiduväljal, neile on lisatud ebatraditsioonilisi mänguboonuseid.

Kui mitu võiduliini peaksite valima?

Ideaalset arvu võiduliine ei eksisteeri. See oleneb teie mängimise meetoditest ja teie ootustest. Ideaalne võiduliinide arv oleneb:

  • Teie mängudele kulutamise eelarves;
  • Teie mängustiilist, eriti sellest, kas olete juhuslik mängija või regulaarne mängija;
  • Panustest, mida soovite ühele spinnile teha;
  • Teistest slotimasina võimalustest, näiteks paljudele peavõitudele kvalifitseerumiseks sobib ainult maksimaalne arv aktiivseid võiduliine.

Võiduliinide arvu määrab slotimasin, millel mängite, samuti panuse suurus, mille teete. Kui alles alustate mängimisega pole soovitatav aktiveerida maksimaalset arvu võiduliine suurima võimaliku panusega. Seda võivad proovida kogenud VIP mängijad.

Mängige sellisel moel, et oleks lõbus

Võiduliinide valimisel peaks nende arv olema võrdväärne vastutustundliku mängimisega. Tänu suurele võiduliinide arvule võite rohkem, kuid harvem, samas kiirelt oma eelarve läbi mängida.

Kui soovite testida seda, milline arv võiduliine teie jaoks mängimisel kõige paremini sobib ei pea te koheselt reaalsele rahale mängima. Proovige online slotimasinaid tasuta. Mängides tasuta režiimis saate proovida, kas soovite nautida mängu minimaalsete võiduliinidega või otsida endale sobiv kuldne kesktee. Pidage meeles, et slotimasinad on pigem lõbusalt aja veetmiseks, kui suurelt võitmiseks.

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi