Mängite korraga mitmel slotimasinal?

Mängite korraga mitmel slotimasinal?

2019-08-23 09:00:00 -

Igal online kasiino mängijal on oma lemmikud, mida ta korduvalt mängib. Pole vahet, kas nad mängivad ruletti, blackjacki, pokkerit või slotimasinaid, isegi teil on tõenäoliselt oma lemmikmängud. Kuidas jätkata, kui soovite samal ajal rohkem mänge mängida? Kas see on üldse võimalik?

Mitmed kasiinomängu armastajad on proovinud samal ajal mitmel slotimasinal mängida. Jah, lugesite õigesti, see on võimalik. See toimib järgnevalt- logite oma lemmik online kasiinosse ning valite mängud. Avate iga kasiinomängu eraldi aknas ning minimeerite aknad nii, et näete kõiki mänge. Seega võite valida näiteks 4 kasiinomängu ning igaüks neist hõivab ¼ ekraanist.

Mitme kasiinomängu samaaegne mängimine kõlab nagu korralik hullumeelsus. Kuid säästate tohutult aega, harjutate oma keskendumist ning mõne minutiga naudite kõiki oma lemmik mänge korraga. Samas, paralleelne mängimine toob endaga kaasa mitmeid riske, millest peate teadlik olema enne kui hakkate sellist mängustiili harrastama.

Mitme kasiinomängu samaaegse mängimise miinused:

1. Kulutate lühema ajaga rohkem raha

Tänu mitmele mängule võite rohkem võita, kuid ka rohkem kaotada. Mitte keegi ei saa teile anda 100% garantiid, et vähemalt üks teie valitud mängudest lõppeb võiduga. Seega võib juhtuda, et kulutate oma eelarve ära kiiremini, kui olete planeerinud.

2. Ebapiisav keskendumine

Rohkematele kasiinomängudele on peaaegu võimatu korraga keskenduda. Võite ehk arvata, et olete keskendumismeister ning miski ei suuda teid üllatada, kuid piisab ühest väikesest detailist, et auhind kaotada.

Probleem ilmneb eriti siis, kui otsustate kombineerida erinevat tüüpi mänge. Näiteks, kui valite kolm slotimasinat ja üle blackjack mängu. Mis tekitab tohutu kaose. Sel ajal, kui üritate blackjackis strateegiat teha, segavad teid slotimasinad. Ning täielik põrgu algab siis, kui slotimänge mängides satute boonusmängu samal ajal, kui peate All-in pokkeris tegema elumuutva otsuse.

3. Te ei naudi ühtegi mängu täielikult

Kasiinomänge mängides on auhind meeldiv boonus, kuid see ei tohiks olla otsustav tegur, mille järgi te otsustate mängida. Esmane peaks olema lõõgastus ja lõbu. Paralleelse mängimise ajal pole teil piisavalt aega, et igat mängu täielikult nautida.

Kui te siiski otsustate seda mänguviisi proovida, järgige neid reegleid:

1. Proovige paralleelset mängimist tasuta

Esmalt proovige samaaegselt mitmeid slotimasinaid tasuta mängudega mängida. Testige seda mängumeetodit ning uurige, kas see sobib teile.

2. Valige ainult üks mängutüüp

Nagu me eespool kirjutasime, mängides mitut tüüpi mänge võib teil tekkida probleeme detailide tajumisega. Seetõttu peaksitegi valima ainult ühte tüüpi mängu, mille erinevates versioonides sisse lülitate. Võite valida näiteks slotimasinad, kus saate proovida puuviljamasinat ja teist, näiteks seiklus slotimasinat. Kui soovite ainult rullikute keerutamist vaadata, siis lülitage sisse automaatse keerutuse funktsioon ning hoidke oma eelarvel silma peal.

3. Veenduge, et olete hästi puhanud ja keskendunud

Keskendumisvõime puudumine ning väsimus on kasiinomängudes tõsine probleem. Keskendumisvõime puudumisest tulenevad vead toovad sageli kaasa rahalisi kaotusi ning vaimset ebamugavust. Lülitage rohkem mänge samaaegselt sisse ainult juhul, kui olete piisavalt puhanud ja keskendunud. Ärge mängige hilistundidel ega määratud puhkeaegadel.

4. Ärge tehke maksimumpanuseid maksimaalse arvu võiduliinide peale

Samaaegselt rohkemate slotimasinatega mängides, tehke vähesemate võiduliinidega väiksemad panused. Kui soovite „suurelt mängida,“ avage mängud ükshaaval. Ärge üritage õnne kiirendada, kuna võite saavutada hoopis vastupidist.

Paralleelne mängimine võrdlusvahendina

Üksikute mängude võrdlemisel võib paralleelne mängimine hästi toimida. Kui te ei suuda kahe sarnase mängu vahel otsustada, siis pange nad samaaegselt tööle. Valige mängude tasuta versioonid ning mahutage need oma ekraanile nii, et need oleks hästi nähtavad.

Saate seejärel võrrelda, proovida ning tajuda, milline mängu on teie jaoks õige. Samuti saate võrrelda näiteks mängu kiirust, võiduliinide arvu, sümbolite võidumäära, graafikat ja boonusringe.

Kokkuvõte

Mitmel slotimasinal mängimine võib olla tõsine väljakutse ning see ei ole kindlasti sellist riski väärt. Seda mängija stiili soovitame ainult kui võimalust kasiinomänge tasuta mängides võrrelda, mitte kui meetodit mängu kiirendamiseks ja võitude suurendamiseks. Kui soovite online kasiino lõbu täielikult nautida, suunduge tagasi „vana hea“ mängumeetodi juurde ning lülitage oma lemmikmängud ükshaaval sisse.

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi